21. aprill 2015

Apelsinimahl



• 9 apelsini = 1 liiter apelsinimahla

Parim viis oma hommiku alustamiseks! Niivõrd värskendav, et toob kohe naeratuse näole :) Kasutasin selleks tsitruspressi - ettevalmistus hõlmas endas apelsinide pooleks lõikamist ja oligi jäänud masin tööle panna. Kui värskelt pressitud apelsinimahla pole veel proovinud, ei jää muud üle kui seda teha. Väärt jook, mis on virgutavaks eelkäiguks hommikusöögile. 

Mahl ei asenda siiski toidukorda ning seetõttu ei ole ma investeerinud ka tõelisesse mahlapressi, kuna olen suurem sõber smuutidega, mis on suurepäraseks kõhutäieks ning sisaldavad endas tervet puuvilja koos kiudainetega. Vahelduseks aga hea ja huvitav katsetada ka mahlu :) 
Mahlu on küll lihtsam seedida, kuna kiudainetega seedimine võtab tavapäraselt tuntud aja. Samas on smuutisi kiirem teha ning oma hommikuid on kergem just nendega alustada. 

Maitsev-maitsev :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar