18. november 2014

Päikesemaitse

800 ML




Alumine kiht (400ml)
• Pool mangot  
1 apelsin

Ülemine (400ml)
Pool mangot
3 kiivit

Kui see smuuti valmis sai ja me emaga seda maitsesime, ütlesime samal ajal, et maitseb nagu suvi :) Tõepoolest toob päikesepaiste nii meelele kui keelele.
Suurest mangost pool blenderdasin ühe apelsiniga - vett ei ole vaja lisada, kuna viljad on isegi mahlased. Ühtlase valmis segu jaotasin kahte klaasi. Teise kihi jaoks panin blendrisse teise poole mangost ja kiivid. Kiivid on mõnusad magusad, kui nad katsudes veidi pehmemad on. Sellisel küpsusastmel on neid lihtne ka koorest välja saada. Tuleb ilus heleroheline kreemjas kooslus ning lõpetuseks valada see kirka kollase kihi peale :)
Imelised värvid ja maitsed loodusest. Jagan ka nipi, kuidas mugavalt ja kiiresti mango viljaliha koore seest välja saada. Kiivisi on lihtne lusikaga tühjendada, aga mango..
Saab hõlpsalt ja tervenisti kätte kasutades joogiklaasi. Mangopoolikut hoida peos ja peene servalise klaasiga liikudes mööda koort koguneb viljaliha klaasi. Mahl ja kõik jääb klaasi, mida on kerge blendrisse kallata. Kui enne teha noaga vaod sisse, saab mango-kuubikud.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar