4. detsember 2014

Vahupuding

ÜHELE





• 2 banaani
• 15 datlit + 1 dattel peale
• Peotäis mooruspuumarju

Oo-em-gii kui hea! Täielik magus magustoit, mis suus sulab. Blenderdades banaanid ja datlid ilma veeta, tuleb uskumatult õhuline konsistent. Ütleks, et taimne magus vahukoor :) Jääb piisavalt tihke, et mitte laialivalguda.
Sündis täiesti ei-kusagilt - otsustasin lihtsalt banaanid ja värsked datlid blendrisse visata ning näha, mis välja tuleb. Tulemus oli üllatav! Kive mitte unustada datlitelt välja võtta, kui seda enne pakendamist juba tehtud pole :)
Peale lõikusin veel ühe datli ning peoga mooruspuumarju. Kõik on magusad viljad seega hea kõhule ning maitsemeelele :) Peale sobib puistada veel rosinaid ja värskenduseks miks mitte ka marju - jätame maiuspala puuviljade päralt. Aga lusikas kätte ja n-a-u-t-i-d-a, kuna see on kõigest söök. Parimat isu :)
Soovin veel tänada kõiki, kes on mulle kirjutanud või muul moel jaganud häid sõnu. Teie heakskiidud, tunnustus ja tänu loovad minus inspiratsiooni&motivatsiooni edaspidiseks juurde :) Vastan kõigile hea meelega. Tore on ka Instagramis kohata mu retseptide põhjal valmistatud kooke. Alustasin blogi enda jaoks, et oleks hea ülevaade enda valmistatust ja fotodest, kuid on imetore, et mul on tekkinud järgijaid - aitäh teile, lugejad! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar